GV Digitaal

Sla je slag in de maand mei

#ookbuitenbeleefjemeer

 

Voor Golf werden er 2 acties voorzien waarbij deelnemers konden proeven van golf, nl. de organisatie van de Start to Golf-village op de BKO in Rinkven Golf Club en de Sla je Slag-dagen verspreid over heel Vlaanderen.

 

De Sla je Slag-dagen bestaan uit verschillende tijdstippen in de club waarop je voor een kleine bijdrage kan komen proeven van golf. Het principe is heel eenvoudig: je krijgt een ijzer en een emmer balletjes en je kan zelf jouw skills gaan uittesten op de driving range. Geen echte initiatie dus, maar zelf al doende kennismaken met golf. Een initiator of pro is aanwezig om te helpen waar nodig.

 

De hele actie werd ondersteund en gecommuniceerd met een uitgebreide media-campagne via sociale media, radio, vloggers, influencers, enz. …  Zo was er de flitsende spot met actiebeelden van de 4 sporten, werden de powerplaylists met de favoriete sportnummers van Thomas Pieters, Thomas Detry en Nicolas Colsaerts uitgezonden op Stu Bru, werd een vlogfilmpje opgenomen met Tine Oltmans waarin Tine leert golfen door één van onze jeugdspeelsters, en zo veel meer.

 

 

Golf werd als één van vier sporttakken verkozen om deel uit te maken van de nieuwe Sport Vlaanderen-campagne "Ook buiten beleef je meer!" in de maand mei. Samen met Mountainbike, Watersporten en Frisbee stond Golf een hele maand lang in de kijker om zo veel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de sport.

Meer info:

volgende pagina:
Start to Golf



vorige pagina:
BKO School



COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be