GV Digitaal

Vrijwilligers, jullie waren top!

#BKO18

 

6 maanden voorbereiding voor 4 dagen European Tour.  Het deed dan ook veel plezier dat de CEO van de European Tour ons vrijwilligersprogramma als één van de beste op de Tour benoemde.

 

 

 

Onze head-marshall Jochem Sueters, bij de 500 ‘volunteers’ nu gekend als Jochem van Golf Vlaanderen, startte met de eerste voorbereiding in november. Bij deze eerste oproep kregen we meer dan 600 enthousiaste kandidaten vrijwilligers.  Snel daarna werd Jochem bijgestaan door Emma Van de Rostyne die van ons de Oscar wint voor beste stagiaire van het jaar. Vrijwilligers selecteren, hun taken en shiften verdelen, opleiden via de hole captains….  Een drukke 4 maanden waarbij naar het einde toe het ganse Golf Vlaanderen team fulltime betrokken was.  De vrijwilligerswerk groeide met Kevin Dhondt en Karine Guerman voor de scoring, Katrien Pauwels en Ymke Vanherp voor promotie en Marc Verneirt en Evelyne Vanherck voor de logistiek binnen de crew tent. Ook onze voorzitter, Luc Feremans, stak de handen meer dan uit de mouwen.

 

Met meer dan 500 waren ze….en, onze vrijwilligers op de Belgian Knock Out waren geweldig!  Naast de Marshalls op de baan en de spotters, waren er ook vrijwilligers op de zogenaamde crossings.  Ook alle scoreborden, op de baan en in ‘The village’, maar ook carry boards en assistenten voor de media werden voorzien vanuit de vrijwilligerswerking.

 

 Er waren zelfs vrijwilligers voor de vrijwilligers! Een keukenteam met 30 enthousiaste vrijwilligers ‘The Ladies van Drie Eycken’ stonden voor dag en dauw klaar om elke dag 300 ontbijtjes, 500 lunches en 300 4-uurtjes te voorzien.

 

 

 

 

Elke dag werd afgesloten met een leuk Rad van Fortuin! Dé apotheose van de week was de Vrijwilligers- BBQ én natuurlijk de traditionele foto met de winnaar!

 

 

Van harte dankuwel voor jullie enthousiaste inzet! En hopelijk tot de editie 2019!

COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be