GV Digitaal

Bring a Friend naar

de Start to Golf-dag

zondag 15 april

Ook jij als golfer kan helpen
om van de Start to Golf-dag
een succes te maken.
Breng jouw vrienden, kennissen,
familie of collega’s op de hoogte
van de Start to Golf-dag en
win één jaar lang gratis golfballen!

Via www.bringafriend.be kan je online een boodschap versturen om niet-golfers op de hoogte te brengen van de opendeurdag. Zij ontvangen dan een mail en kunnen zichzelf inschrijven voor een gratis initiatie via de link in de uitnodiging. Ook als jouw homeclub niet van de partij is, kan je als golfer deelnemen aan Bring a Friend. Er is altijd wel een golfschool of 9 holes baan in de buurt en dit jaar doen ook 15 18 holes banen mee aan Start to Golf.

 

Hoe meer uitnodigingen je verstuurt, hoe meer kans je maakt om in de prijzen te vallen. Golf Vlaanderen geeft enkele mooie golfprijzen weg met als hoofdprijs één jaar lang gratis golfballen voor de beste ambassadeur!

 

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier terugvinden.

Waarom meedoen?

Christophe Dejongh, lid op Golf Puyenbroeck, was in 2017 de gelukkige winnaar van de Bring a Friend-actie. En òf hij de hoofdprijs als beste ambassadeur toen verdiende!

 

“Ik nodigde via www.bringafriend.be 9 mensen uit waarvan ik dacht dat golf wel iets voor hen zou zijn. Ook mondeling vertelde ik over de Start to Golf-dag aan familie en vrienden”, aldus Christophe. “Heel wat van hen schreven zich in voor een gratis initiatie en kregen de smaak te pakken. Zo heb ik een tiental mensen, waaronder mijn broer Roeland en mijn vader Marc, aan het golfen gekregen. Zij behaalden in de loop van het jaar hun GVB en hebben nu handicap 43 en handicap 51. Ik speel bijna wekelijks met hen. Mijn zoon Seppe speel dan ook meestal mee. Het is echt supertof dat we dit als familie kunnen doen.”

 

“Ook de andere starters van toen: Dirk, Karin, Kim, Jonas, Franky, Jolien, Evelien en Jorgo zijn volop bezig om hun GVB en/of eerste handicap te halen bij ons op Puyenbroeck. Fijn om te zien dat zij ook met golf een sportieve uitdaging gevonden hebben en dat ik dus met hen binnenkort de baan op kan.”

 

Niet alleen heeft Christophe er nu extra golfpartners bij, maar hij kreeg ook één jaar gratis golfballen cadeau. Wat doet dat met een mens?

 

“Daar was en ben ik uiteraard nog steeds heel blij mee! Ik gebruik ze heel het ‘officiële’ golfseizoen door. (In de winter speel ik met goedkope en gevonden ballen.) Altijd met dezelfde soort en merk bal spelen geeft wel iets meer vertrouwen. Ik denk dat ik nog een achttal dozen over heb op dit moment. Ik blijf er met andere woorden nog een hele poos van genieten… Bedankt nogmaals voor deze mooie prijs!”

 

 

Nodig je vrienden uit via Bring a Golfer

Start to Golf 2018

Dé golfopendeurdag in Vlaanderen wordt stilaan een begrip in het golfwereldje en daarbuiten! In 2018 zijn we toe aan de 13e editie, voor de tiende maal onder de naam Start to Golf.

 

Dit jaar verwelkomen niet minder dan 41 enthousiaste golfclubs niet-golfers voor een bezoek aan de club en een kennismaking met de sport. Deelnemers krijgen de kans om gratis een initiatie te volgen: ze slaan hun eerste golfbal, krijgen een rondleiding op de baan en komen meer te weten over
starten met golf. Jong of oud, alleen of met het hele gezin... iedereen is welkom!

 

Inschrijven kan via www.starttogolf.be vanaf 1 maart.

Golf is …

  • gezond! Het idee bestaat dat iedereen in een golfkarretje of buggy rondrijdt bij het golfen, maar in werkelijkheid wordt dit zeer weinig gedaan. De meeste golfers stappen met de golftas op een trolley of zelfs op de rug. Hiermee wordt een 18 holes golfronde een stuk intensiever! Je stapt 8 kilometer wat neerkomt op zo’n 13.000 passen. Van calorieën verbranden gesproken …
  • flexibel! Je bepaalt zelf met wie en hoeveel holes je speelt. Bij 9 holes ben je niet langer dan twee uur de baan op, bij 18 holes zo’n vier uur. Deze keuze geeft de golfer veel vrijheid en maakt de sport toegankelijk!
  • elke keer anders! Iedere baan heeft zijn eigen uitdagingen en speelervaring. Dat maakt golf uniek: de holes zijn afwisselend, het weer varieert en de bal ligt nooit hetzelfde. De éne keer speel je puur voor de fun, de volgende keer ga je voor winst in de wedstrijd. Kortom, steeds opnieuw een uitdaging voor iedereen.
  • voor alle leeftijden! Heel wat clubs bieden aantrekkelijke jeugdprogramma’s waarbij speels in groep getraind wordt en op een laagdrempelige manier met competitie gestart wordt. Voor senioren is golf dan weer een échte life-time sport. Golf houdt je in beweging en ook bij verminderde mobiliteit kan men met een buggy de sport blijven beoefenen.
  • genieten! Op de mooiste groene plekjes ontspannen met vrienden of familie en na de ronde gezellig samenzijn in de 19e hole. Daar doe je het voor!

Meer info over Start to Golf

COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be