GV Digitaal

Golf Vlaanderen jeugdstages

in Spanje

 

Voor een goede voorbereiding op
het aankomende seizoen organiseert
Golf Vlaanderen traditiegetrouw
twee jeugdstages in de winter.
Eéntje voor de leerlingen van
onze Topsportschool, en ééntje voor
een selectie jeugdspelers van
de regionale trainingen.

Voor het tweede jaar op rij trokken we dankzij de fijne samenwerking met Pin High Golftravel naar Golf El Rompido in het zuiden van Spanje, vlakbij de grens met Portugal.

 

Van 26 januari tot 2 februari trainden de topsporters onder leiding van coaches George MacKechnie en Ellen Smets een hele week op de 2 magnifieke banen van El Rompido. Gelegen in een beschermd natuurgebied en omgeven door prachtige pijnboombossen boden El Rompido South en North bij een aangename 16°C de ideale omstandigheden om intensief te werken aan ieders golfvaardigheden en spelniveau.

De leerlingen van de Topsportschool: Arnaud Antoin – Liam Bentein – Sophie Bert – Cedric De Bruycker – Max Peerbooms – Elsie Verhoeven – Louis Peeters

Tijdens de krokusvakantie was het de beurt aan 12 talentvolle spelers van onze regionale trainingen om met coaches Frank Dhondt en Patsy Vanbaarle en directeur Topsport Karine Guerman het Spaanse gras op te gaan voor een leerrijke stageweek. Trainen op kort spel en de swing, 18 holes per dag, challenges, de 50 putt test, wedstrijdjes, ... alle aspecten kwamen aan bod om iedereen op een speelse, maar professionele manier klaar te stomen voor het nieuwe golfseizoen.

De selectie voor deze stage bestond uit: Sil Beyers – Maximilien De Cordes – Brikke Decoster – Julien Deleersnyder – Merlijn De Maeseneer – Anthony De Schutter – Mathieu Feron – James Skeet – Evy Debruyne – Ana-Elena Kusters – Cassiopee Oliviers – Evelyne Verstraeten

Meer info over Golf El Rompido

Bekijk de foto's op onze facebook pagina

COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be