GV Digitaal

GV-Kalenders 2018 met.... Thomas Pieters als partner!

De start van het seizoen gaat steeds samen met de lancering van onze kalenders. Met in 18 als nieuwkomer  de Heren Trofee. Maar daarnaast is Golf Vlaanderen supertrots de sponsoring te mogen aankondigen van Thomas Pieters. In 2018 zal de Thomas Pieters Junior Open of Flanders voor het eerste gespeeld worden.

Recreatief aanbod

Beker van Vlaanderen

Jaarlijks nemen meer dan 3.500 spelers en speelsters deel aan de Beker van Vlaanderen en zijn er 45 clubs die een kwalificatiewedstrijd organiseren. Dit jaar hopen we natuurlijk dit met succes te kunnen herhalen. Na de kwalificaties op de clubs, zijn er de halve finales en de grote finale wordt gespeeld op 16 september te Keerbergen G.C. ter ere van hun jubileumjaar.

 

 

Klik hier voor de kalender Beker van Vlaanderen

Ladies & Heren

Al enkele jaren legt Golf Vlaanderen haar vrouwelijke leden in de watten met oa. een mooie kalender  Dames Trofee. Dit jaar zullen ook onze Heren kennis kunnen maken met deze spelformule. De Heren Trofee georganiseerd zal op dezelfde dagen en locaties doorgaan als de Dames Trofee en de overwinning voor beide zal betwist worden op 10 september op Millennium Golf.

 

 

Klik hier voor de kalender Ladies

Klik hier voor de kalender Heren

Senioren

Een mooi aanbod voor onze grootste groep golfers mag zeker niet ontbreken. Reeds vanaf handicap 36 kan men zich inschrijven voor de wedstrijden van de Van Lanschot Senioren Trofee. Ook voor de 4de editie kunnen wij weer rekenen op een fijne samenwerking met Van Lanschot. Van Lanschot verwent onze golfers onder andere met heel wat lekkers en een mooie prijzentafel. De finale van deze wedstrijd zal betwist worden op 29 augustus op The National.

 

Klik hier voor de kalender Senioren

Kids

Ook in 2018 vergeten wij onze jongste spelers niet en organiseren wij andermaal de Ethias Kids Trofee. Aan het succesrijke concept verandert weinig tot niets. Voor de iets betere spelers worden de Junior U12-U14 wedstrijden georganiseerd. Via 4 wedstrijden over gans Vlaanderen kunnen spelers zich kwalificeren voor de finale. De grote finale, voor beide, zal plaatsvinden op 8 september te Winge G.&C.C..

 

 

Klik hier voor de kalender Ethias Kids Trofee

Klik hier voor de kalender Junior U12-U14

Competitief aanbod (Kampioenschappen)

Naast de recreatieve wedstrijden, voorzien wij jaarlijks ook een competitief aanbod voor de betere amateurgolfers in elke doelgroep. Naast de senioren en supersenioren kampioenschappen zullen de beste Belgische amateurgolfers van 23 tot 25 juni deelnemen aan de Amateur Open of Flanders op Koksijde Golf Ter Hille. Voor de jonge garde is er op 2 en 3 juli te Keerbergen G.C. de Thomas Pieters Junior Open of Flanders. Een supermooi gebaar van Thomas om de talentrijke jeugd via deze weg te ondersteunen.

 

Klik hier voor de kalender Kampioenschappen

De beste Belgische amateurgolfers – Heren en Dames – kunnen van 23 tot 25 juni deelnemen aan de Amateur Open of Flanders op Koksijde Golf Ter Hille waar tegelijkertijd gestreden wordt voor de titel Kampioen van Vlaanderen. Voor de jonge garde is er op 2 en 3 juli te Keerbergen G.C. traditioneel de Junior Open of Flanders. En op 8 september te Winge G.&C.C. wordt met de finale van de Ethias Kids Trofee en de Junior U12-U14 het Kampioenschap van Vlaanderen Kids georganiseerd.

Daarmee heeft Golf Vlaanderen een aanbod waarbij elke golfer in Vlaanderen bereikt wordt. Zowel heren, dames, jeugdspelers als senioren, zowel competitieve als recreatieve golfers kunnen hun gading vinden. Ga je voor de prijzen of eerder  voor de fun, er is voor ieder wat wils!

 

Alle wedstrijd info is terug te vinden via de interactieve kalender op www.golfvlaanderen.be. Inschrijven kan via de Golf Vlaanderen-app of via i-Golf.

Opgelet! Voor heel wat wedstrijden dien je vanaf dit jaar bij inschrijving online te betalen.

Wij wensen alle spelers en speelsters succes en vooral veel golfplezier in 2018!

 

 

COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be