GV Digitaal

BEgolf

Together for golf!

 

Met het project #BEgolf is er een nieuw elan in de samenwerking tussen Golf Vlaanderen, AFGolf en de KBGF.

De drie federaties leveren, elk afzonderlijk binnen hun domeinen en bevoegdheden, goed werk. Om dit goede werk beter naar buiten te brengen, werd een gezamenlijk platform en een supporters hashtag gecreëerd.

Elke federatie werkt en elke golfer supportert immers voor hetzelfde doel, namelijk een Belgische speler op het hoogste schavotje in de wedstrijd!

De federaties zullen op vlak van sponsoring, communicatie en trainingen voor talentvolle spelers met dit overkoepelend logo naar buiten komen.

Together for golf!

 

 

#BEgolf Magazine en Golf Vlaanderen Digitaal

Een eerste communicatie tool is het gloednieuwe #BEgolf Magazine. In februari ontvingen alle golfers in België de eerste editie thuis in de bus. In de loop van de komende weken verschijnt de tweede editie, een special rond de Belgian Knockout.

 

Zowel het Golf Vlaanderen Magazine als het Golf Belgium Magazine (dat 2 edities kende in 2017) zijn verdwenen en het nieuws van de 3 federaties wordt nu gebundeld in één nieuw magazine.

 

Daarbovenop willen we jou vanuit Golf Vlaanderen graag blijven informeren via deze Golf Vlaanderen Digitaal. Alle Golf Vlaanderen-nieuwtjes komen uitgebreid aan bod, maar dat is lang niet alles. Thema’s als culinair, greenkeeping, techniek en reizen worden in de kijker gezet via een vaste rubriek; we publiceren telkens een diepgaand interview met een gezicht uit de Vlaamse golfscene en een luchtig kortverhaal van Back Spin; er komen tips van onze Noorderburen bij Golf.NL en we puzzelen een actua-stukje in mekaar met korte stukjes en video’s, en last but not least … een win-actie met heel wat golfleuks!

 

Van Lanschot en Ethias eerste #BEgolf partners

De drie federaties, Golf Vlaanderen samen met AFGolf en KBGF, zijn trots om de eerste #BEgolf partners te kunnen aankondigen. Naast gezamenlijke communicatie staat #BEgolf ook over gezamenlijk de krachten bundelen inzake sponsorwerving.  Meer en betere return zullen ook meer en betere partners aan boord brengen. 'Together for golf' is dan ook het motto van #BEgolf.

Van Lanschot heeft als private bank al zijn waarde bewezen via de lancering van de zeer succesvolle Golf Vlaanderen -en AFGolf-app.  Van Lanschot wil op dat elan verder en steunt daarom ook het samenwerkingsplatform #BEgolf.

 

Ook Ethias zet de stap naar het #BEgolf Partnership.  Ethias zorgt al jaren voor de golfverzekering voor alle spelers in België via Golf Vlaanderen en AFGolf, het was dan ook een logische stap om dé Verzekeringsmaatschappij van #BEgolf te worden.

 

Wij danken alvast Ethias en Van Lanschot voor hun vertrouwen en hun steun aan de golfsport.

 

#BEgolf steunt spelers en BKO

#BEgolf zal ook visibiliteit krijgen via enkele profspelers alsook op hét event van 2018, de BKO in Rinkven (17-20 mei).  Een fonds werd gecreëerd om spelers een financieel duwtje in de rug te geven. Onder andere Kevin Hesbois, Leslie Cloots, Manon de Roey en Fanny Cnops zullen financiële steun krijgen vanuit het gezamenlijk project #BEgolf. Natuurlijk blijven zij ondersteuning krijgen van Top Golf Vlaanderen alsook vanuit de KBGF voor wildcards op belangrijke wedstrijden. Ook op de Belgian Knockout zullen de drie federaties gezamenlijk naar buiten komen onder de naam #BEgolf.

COLOFON

 

Officieel golfblad van

Golf Vlaanderen

 

Redactie

Carl Dieryckx, Hugo Croes, Katrien Pauwels,
Ymke Vanherp & Marc Verneirt.

 

Created by Benseys.com bvba

Verantwoordelijke uitgever

Golf Vlaanderen vzw - Luc Feremans

Leuvensesteenweg 643

1930 Zaventem

 

Tel.: 02/752 83 30

Fax: 02/752 83 39

E-mail: info@golfvlaanderen.be

www.golfvlaanderen.be